DigiD 1.1.0 apk Download 74,388.00 For iOs Android

DigiD 1.1.0 apk Download

DigiD is astounding application tool which is obtainable for Iphone iOs and all Android smart phones gadget DigiD final update 1208460960 by Developer DigiD is an astounding and incredible Productivity application for Android smartphones & Iphone iOs.

DigiD app download is just one of the greatest applications obtainable for mobiles with fantastic and distinct options. As of released over 2017-03-28 05:38:21 this DigiD application at this time star a ratting: . that is definitely excellent that a majority of symbolizes DigiD application is essentially brilliant requirement as a result of customer as it gets a satisfactory feed back again..

What is DigiD application ?

Beginnen met de application?
Voordat u de DigiD application kunt gebruiken, logt u in met uw DigiD op mijn.digid.nl en controleert u of:
1. uw telefoonnummer is gekoppeld aan uw DigiD.

two. additional controle via sms is ingeschakeld.

In een paar stappen activeert u vervolgens de application en kunt u immediate mobiel inloggen.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/application

Waar kan ik inloggen met de application?
U kunt met de DigiD application inloggen bij alle organisaties die op DigiD zijn aangesloten.

Gegevensverwerking & privacy
De DigiD application verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of pill, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de doorway u te kiezen 5-cijferige pincode.

Door de DigiD application te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de Soaked bescherming persoonsgegevens en de privacyverklaring op de web site van DigiD (https://www.digid.nl/privacyverklaring). Regels over de verwerking van persoonsgegevens doorway DigiD zijn opgenomen in het Besluit verwerking persoonsgegevens generieke digitale infrastructuur. Regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in de Regeling voorzieningen GDI.
two. Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.
three. De DigiD application voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.
4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.
5. Voor de DigiD application kunnen zo nu en dan automatisch updates via de application-retailer worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD application te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD application niet of niet behoorlijk functioneert.
6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD application in de application-retailer of de werking van de DigiD application (tijdelijk) halt te zetten.

Download DigiD 1.1.0 application Screenshot
>

How to Download DigiD 1.1.0 ?

   

 • Edition: 1.1.
 •  

 • Developer: Rijksoverheid
 •  

 • Group: Productiveness
 1. Download DigiD 1.1.0 app for iPhone
  Hi, listed here we give you APK file of “DigiD” to obtain and put in for your Iphone iOs. It is straightforward and guarantee. Allow go obtain button and comply with obtain steps.
  DigiD iOs Download >>DigiD 1.1.0 For iPhone iOs<<

    

  • Need : iPad2Wifi-iPad2Wifi,iPad23G-iPad23G,iPhone4S-iPhone4S,iPadThirdGen-iPadThirdGen,iPadThirdGen4G-iPadThirdGen4G,iPhone5-iPhone5,iPodTouchFifthGen-iPodTouchFifthGen,iPadFourthGen-iPadFourthGen,iPadFourthGen4G-iPadFourthGen4G,iPadMini-iPadMini,iPadMini4G-iPadMini4G,iPhone5c-iPhone5c,iPhone5s-iPhone5s,iPadAir-iPadAir,iPadAirCellular-iPadAirCellular,iPadMiniRetina-iPadMiniRetina,iPadMiniRetinaCellular-iPadMiniRetinaCellular,iPhone6-iPhone6,iPhone6Plus-iPhone6Plus,iPadAir2-iPadAir2,iPadAir2Cellular-iPadAir2Cellular,iPadMini3-iPadMini3,iPadMini3Cellular-iPadMini3Cellular,iPodTouchSixthGen-iPodTouchSixthGen,iPhone6s-iPhone6s,iPhone6sPlus-iPhone6sPlus,iPadMini4-iPadMini4,iPadMini4Cellular-iPadMini4Cellular,iPadPro-iPadPro,iPadProCellular-iPadProCellular,iPadPro97-iPadPro97,iPadPro97Cellular-iPadPro97Cellular,iPhoneSE-iPhoneSE,iPhone7-iPhone7,iPhone7Plus-iPhone7Plus,iPad611-iPad611,iPad612-iPad612,iPad71-iPad71,iPad72-iPad72,iPad73-iPad73,iPad74-iPad74,iPhone8-iPhone8,iPhone8Plus-iPhone8Plus,iPhoneX-iPhoneX
  •  

  • File Dimension : seventy four,388.00
  •  

  • Average price position: : Level depend :
  •  

  • Application Price tag : , USD
  •  

  • Very last Update : 2017-03-28 05:38:21
  •  

  • Very last variation : 1.1.
 2. Back links to Download DigiD for Android :
  DigiD App For Android Download DigiD 1.1.0 For Android
 3. Additional from Us: DigiD 1.1.0 apk Download